Slavný americký kouč a motivátor Marshall Goldsmith do Bratislavy nedorazí, prodané vstupenky nejspíš propadnou

Během června měl do Bratislavy dorazit známý americký kouč a motivátor Marshall Goldsmith. Jenže z hvězdné akce se vyklubal velký průšvih. Goldsmith totiž do slovenské metropole nedorazí a lidé, kteří si koupili lístky za 790 až 1490 eur (21 500 až 40 500 korun) nejspíš své peníze už zpět nedostanou. Informoval o tom na svých webových stránkách slovenský týdeník Trend, který byl mediálním partnerem projektu.

Goldsmith měl v Bratislavě vystoupit již 3. a 4. prosince loňského roku, ale jen pár dní před akcí organizátoři celou akci přesunuli s odkazem na "osobní problémy" Goldsmithe. Vstupenky měly zůstat v platnosti na nový termín, který se měl uskutečnit v červnu. V květnu však pořádající společnost zrušila i červnový termín, tentokrát už však bez náhrady.

Marshall Goldsmith už s pořadateli akce komunikovat nebude. "Dvakrát nesplnili podmínky uvedené ve smlouvě, nezaplatili mně dohodnutý honorář a vzhledem k mému pracovnímu vytížení a počtu nabídek, které mám na podobné vystoupení, je pro mě další spolupráce jen ztrátou času," prohlásil pro Trend Marshall Goldsmith. Od pořadatelů sice obdržel zálohu 10 tisíc dolarů, naopak jim ale poslal svoje knihy a propagační materiály na 17 tisíc dolarů, takže i přes nekonání akce je ve ztrátě.

-jš-